Femeile, faci această greșeală la sala de sport?

Este prea greu să dezvolți Hagelstam să vă reamintească că

Dacă antrenamentele sunt întotdeauna aerobe, mușchii nu se dezvoltă. Pe măsură ce mușchii se dezvoltă, metabolismul de bază crește, ceea ce înseamnă că puteți mânca mai mult. Hagelstam subliniază că antrenamentul ar trebui să includă exerciții de întărire a mușchilor dacă doriți să pierdeți în greutate și să tonifiați. Greutatea mică pe leagăn este destul de inutilă dacă obiectivul dvs. este de a crește masa musculară, de a pierde în greutate sau de a tonifia. Deci, femeile trebuie să câștige în greutate!

Nu-ți fie frică de mușchi

Greutatea nu ar trebui, totuși, hagelstam nu este atât de greu încât tehnica suferă. Deci, verificați mai întâi noile magazine cu greutăți mai mici și atunci când mișcarea este familiară, mai multă greutate. Dacă aveți întrebări, ar trebui să cereți sfaturi profesionale. Hagelstam a explicat că, în timpul antrenamentului, exercițiile aerobice nu ard mai multe calorii decât antrenamentele cu greutate mai mare, dar antrenamentul muscular al caloriilor arde mai mult după antrenament.

– Un amestec adecvat de aerobic și greutate de ridicare depinde în întregime de obiectiv, dar versatilitatea și perseverența sunt lucruri importante. Hagelstam este cunoscut faptul că multe femei evită greutatea prea mare a masei musculare, creșterea excesivă a fricii. Nu știu de ce mulți oameni cred că creșterea musculară pe zi. Un motiv ar putea fi faptul că mușchii rigizi ai antrenamentului de fitness după ce mușchiul este puțin umflat și poate arăta pentru o clipă mai mult, hagelstam ghicește și provoacă. infiecarezi-fit.info

Antrenamentul meu preferat este de a păstra mai ușor prins și se poate

Pun pariu! Dacă vă exercitați cu greutăți mari timp de două luni și mușchii se dublează, vă voi plăti 100 de euro. Dacă nu, va trebui să te antrenezi cu greutăți mari. Suntem cu toții oameni și ne place să facem lucruri diferite. Deci, este, de asemenea, bine să știți care a fost exercițiul dvs. preferat: alergare, bodipamp, alpinism, dans pe stâlp sau orice altceva. Antrenamentul meu preferat este de a păstra mai ușor prins și se poate adăuga „piesa lipsă”. Un alergător ar trebui să adauge un stil de antrenament muscular la antrenament, bodypump-un cunoscător din nou o formă mai calmă de exerciții o dată pe săptămână poate fi bună. Bloggerii de sport și antrenorul personal Stephanie Hagelstam îmi vor spune care sunt cele mai tipice greșeli ale femeilor la sala de sport. Bloggerul popular Steffit-exercise Stefanie Hagelstam îi spune femeilor.http://sanatate-si-frumusete.info/bentolit-compozitie-pret-efecte-comanda/

Cele mai importante probleme din sala de gimnastică.

– În sala de sport, cea mai mare problemă este că mișcările nu fac nimic rău și, probabil, de aceea dăunează corpului. În plus față de faptul că hagelstam ridica pentru multe femei pentru a lucra pentru aportul aerobic tipic prea lung înainte de antrenament musculare. Femeile tind să lucreze în așa fel încât să ruleze mai întâi pe covor timp de 45 de minute, apoi face burțile mici și că sala de sport a fost un director de exercițiu pentru studenți și antrenor personal, care lucrează în minuni hagelstam. Hagelstam recomandă ca încălzirea înainte de antrenamentul muscular să dureze între 6 și 15 minute.

Categories: Articol Slăbire